Szőke István özvegye kapta az Östreicher-díjat

2024. szeptember. 13., 14:35   |    

Szőke István özvegye kapta az Östreicher-díjat
Fotó: Fotó: Dömötör Csaba (Nemzeti Sport)

Szőke Istvánné Filkorn Judit, a Ferencváros legendás labdarúgójának özvegye vette át az Östreicher-díjat - az elismeréseket 10. alkalommal ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.

Az Östreicher-díjat Szőke István özvegye, Filkorn Judit - az Őri B. Péter újságíró által felolvasott indoklás alapján - a Ferencváros legendás jobbszélsője és örökös bajnoka, a magyar válogatottat Románia elleni győztes góljával az 1972-es Európa-bajnokság belgiumi négyes döntőjébe juttató labdarúgó hűséges párjaként, a diákkorukban kezdődött, életre szóló szerelmük és legendás közös vállalkozásuk, az évtizedeken át alázattal vezetett "Volán-klub" működtetése során feleségként, munka- és üzlettársként nyújtott támogatásának, a közös életük minden örömét és gondját megosztó házastárs felbecsülhetetlen értékű jelenlétének elismeréseként kapta meg.

A díjat Varga Sándor játékosügynök, a kuratórium tagja, valamint Boczán Viktor, a mindkét elismerés egymillió forintos pénzjutalmát biztosító Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója adta át.

A Szepesi-díjat idén Ballai Attila, a Nemzeti Sportrádió főszerkesztője, egyben a Magyar Kézilabda Szövetség kommunikációs-, PR- és marketing igazgatója vehette át.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Elhunyt Juhász István

2024-09-16 17:01:32

Elhunyt Juhász István

Szövetség
Végső búcsút vettek Komora Imrétől
Szövetség
Ma ünnepli 75. születésnapját Tóth András
Szövetség
Szeptember 9-én búcsúztatják Komora Imrét

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS