RangAdó gála: pozitív visszajelzés a szurkolóktól

2013. június. 06., 15:04   |    

RangAdó gála: pozitív visszajelzés a szurkolóktól

A Magyar Labdarúgó Szövetség idén a díjak odaítélésbe és átadásába is bevonta a szurkolókat.

Több újítást is hozott a Magyar Labdarúgó Szövetség idei RangAdó díjátadó gálája, ezek közül az egyik a szurkolók díjazásba való bevonása volt. Az Év Játékosának járó elismerést egy sms-szavazás végeredménye alapján adta át a szövetség, míg az Év Legszebb Góljára a Facebookon lehetett szavazni. A szurkolók aktív részvétele azt mutatta, hogy jó döntés volt a futballszerető közönség bevonása, és a szavazók közül kisorsol két díjátadó pozitív visszajelzései ugyancsak megerősítették az MLSZ-t abban, hogy a jövőben is érdemes hasonló "akciókat" szervezni.

- Nagyon jó kezdeményezés volt, hogy az MLSZ bevonta a szurkolókat a díjak odaítélésébe, hiszen a szurkolók a labdarúgás fontos szereplői, nélkülük nincs profi futball. Jó érzés volt egy ilyen illusztris társaságban díjat átadni, válogatott játékosok, az MLSZ vezetői előtt, olyan legendák társaságában, mint például a gála egyik vendége, Szepesi György. Külön ki lehet emelni a díjátadó remek hangulatát, amiben főszerepe volt a két műsorvezető (Hajdú B. István és Borbély Zoltán - a szerk.) végig szellemes alakításának is - mondta Tromposch Ádám, az év legszebb góljáért járó díj átadója.

- Jól éreztem magam, végig közvetlen volt velünk mindenki, olyan futballistákkal, vezetőkkel, ismert emberekkel állhattunk együtt színpadra, akikkel átlagszurkolóként eddig nem volt alkalmunk találkozni - tette hozzá Nagy Bence, az Év Játékosa díj átadója. - Most köztük sétálhattunk, sőt, mondhatni, mi voltunk a középpontban, és ez nagyon jól esett. Abban, hogy részt vettem a szavazásban, motivált a kitűzött nyeremény, és mivel szinte sosem vagyok szerencsés a nyereményjátékokban, nagyon örültem, hogy engem választottak ki a díjátadásra. A szövetség részéről jó kezdeményezés a szurkolókkal való ilyesfajta kapcsolattartás, úgy gondolom, gyakrabban lenne szükség hasonlóra, mert ez érzékelteti a szurkolókkal, hogy valóban fontosak az MLSZ számára.

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS