Pest megyei Grund Road Show: Szigetszentmiklós, végállomás következik

2012. október. 29., 14:08   |    

Pest megyei Grund Road Show: Szigetszentmiklós, végállomás következik

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvénysorozata idei utolsó állomásához érkezik.

A Grund Road Show október 30-án, kedden 17 órára – Cegléd, Kartal, Kosd és Nagykáta után – Szigetszentmiklósra látogat.

A korábbi helyszínekről már jól ismert Várhidi Péteren, Kovács Zoltánon (korábbi 20-szoros válogatott), Lisztes Krisztiánon (49) és Nyilas Eleken (12) kívül Fehér Csabával (41) és Telek Andrással (24) is együtt futballozhatnak azok az 5 és 14 éves kor közötti fiatalok, akik ellátogatnak a szigetszentmiklósi Erima-stadionba. Az eső sem lehet akadály, a létesítményben található Futsalaréna ugyanis rossz idő esetén fedett pályát biztosít a játékhoz.

A szervezők ezúttal is nagy szeretettel várják a környékbeli települések – Alsónémedi, Áporka, Diósd, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Érd, Gyál, Halásztelek, Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Ráckeve, Sóskút, Százhalombatta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Taksony, Tököl –, valamint a főváros csepeli kerületének fiataljait, továbbá természetesen szüleiket, illetve a gyerekeket elkísérő testnevelőtanárokat, pedagógusokat is. A jelenlévőknek lehetőségük lesz aláírásokat gyűjteni (a szervezők biztosítják az autogramkártyákat) és közös fotókat készíteni az ismert labdarúgókkal.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának honlapján megtekinthetők a korábbi grund-állomásokról szóló beszámolók és az azokon készült fotók képaláírással, sőt a kosdi grundfociról videoösszeállítás is elérhető.


FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS