Nincs értelme folytatni a sajtópert

2018. május. 03., 14:20   |    

Nincs értelme folytatni a sajtópert

A Magyar Labdarúgó Szövetség helyreigazítási pert indított az egyik sporthetilap szerkesztőségével szemben, annak érdekében, hogy az általuk tévesen megjelentetett, és mások által is átvett szövetségi kapitányi fizetéseket a közvélemény helyesen ismerhesse meg.

A lefolytatott bírósági eljárás során a Magyar Labdarúgó Szövetség közokirattal, nyilvános fórumon bebizonyította, hogy a hetilapban megjelent kifogásolt állítások valótlanok, értelemszerűen a hetilap nem tudta igazolni állításait. Ezzel az MLSZ elérte célját, a magyar labdarúgásnak nem érdeke a méltatlan ügy folytatása.

Az eljárás során az MLSZ számára egyértelművé vált, hogy a hetilap elzárkózik a korrekt tájékoztatás lehetőségétől. A szerkesztőségnek nem szándéka a valós tények közzététele, a közvélemény hiteles tájékoztatása.

Tekintettel a fentiekre és a hetilap tevékenységével kapcsolatos látható érdektelenségre, az MLSZ a mai napon bejelentette visszalépését a pertől az eljáró hatóság felé, és a maga részéről az ügyet lezártnak tekinti.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

Szövetség
Végső búcsút vettek Müller Sándortól

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS