Nemzetközi futballdömping Telkiben!

2013. május. 10., 18:31   |    

Nemzetközi futballdömping Telkiben!

A következő hetekben számos rangos eseménynek ad otthont a GLOBALL Football Park & Sporthotel, az MLSZ edzőcentruma.

A Ferencváros gondozásában megrendezésre kerülő Fradi-hét Telkiben eseménysorozat első rendezvénye egy női U16-os torna lesz, amelyen a Ferencváros mellett részt vesz a spanyol FC Barcelona, a norvég Amasone Asker, a szlovák Duslo Sala, a cseh Slavia Praha és a horvát ZNK Agram csapata is. Egy héttel később, a II. FTC Pünkösdi U-16 Nemzetközi Utánpótlás Torna vendégei érkeznek a létesítménybe: a Ferencváros és az Újpest mellett a német Nürnberg, a belga FC Brugge, a portugál Braga és a cseh Slavia Praha küzd meg az értékes trófeáért.

A két ifjúsági torna között a patinás brazil klub, a Fluminense U20-as csapata is Telki vendége lesz, ők a Vasas Kubala Akadémia csapatával mérkőznek meg két alkalommal.

Pünkösd után aztán kezdetét veszi a férfi és a női U16-os UEFA Development torna, ahol először fiúcsapatunk küzd meg Svájc, Szlovénia és Örményország legjobbjaival, majd a lányoké lesz a főszerep, a svájci és a szlovén válogatott mellett a bolgárt kell majd megverni a tornagyőzelemért.

A nyár sem lesz unalmas a magyar futball bázisán. Június elején az A-válogatott készül Telkiben a Győrben rendezendő Kuvait elleni mérkőzésére, majd a legprofibbakat az amatőrök követik: a TELEKOM – Heti Válasz Top Business Cup vállalati futballtorna hátralévő selejtezőinek és a döntőjének is Telki ad otthont.

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS