Nemcsak az MLSZ támogatja a hazai játékosok szerepeltetését

2013. november. 29., 15:22   |

Nemcsak az MLSZ támogatja a hazai játékosok szerepeltetését

Az MLSZ a napokban meghallgatta a "Magyar pályára magyar játékosokat" mozgalom képviselőit, Bittó Zsolt ötletgazdát, Poszpischek Tamás főszervezőt és Bede Zsolt támogatót.

A nemzeti érzelmű futballszeretők által életre hívott "Magyar pályára magyar játékosokat" mozgalom nemrégiben egy, az interneten is közzétett petíciót fogalmazott meg a magyar játékosok nagyobb számban történő szerepeltetése kapcsán. A mozgalom vezetői a napokban a Magyar Labdarúgó Szövetséggel folytattak megbeszélést, melyen elhangzott: az MLSZ az utóbbi időszakban több szabályozást is életbe léptetett a hazai nevelésű játékosok szerepeltetése érdekében, és a jövőben további intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy folytatódjon a hazai fiatalok számának növekedése a bajnokságokban.

A mozgalom képviselői egyéb témákban is tettek javaslatokat, melyek kapcsán az MLSZ azt javasolta, hogy ezekben az ügyekben a jövőben is egyeztessenek a Szurkolói Irodával.

Címkék:

Főszponzoraink