Napok alatt megtelt a Puskás Aréna

2019. október. 28., 11:04   |    

Napok alatt megtelt a Puskás Aréna

Nagyon népszerű Szurkolói Klubtagnak lenni - ezúttal is ők vásárolták meg az a Magyarország-Uruguay mérkőzés belépőinek jelentős részét. A fennmaradó jegyek hétfőn szinte azonnal elfogytak, így már biztos, hogy teltház fogadja a csapatokat a Puskás Arénában.

Hatalmas az érdeklődés a Puskás Aréna nyitómérkőzése iránt – a jegyértékesítés első napján mintegy két óra alatt több, mint 10 000, estig 25 000 jegy talált gazdára.

Az első három napban csak az MLSZ Szurkolói Klub tagjai válthattak jegyeket, akik nem is szalasztották el a lehetőséget. Természetesen továbbra is könnyedén lehet csatlakozni a klubhoz a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon, ahol az elmúlt napokban majdnem 18 000 új tag regisztrált.

Puskás Aréna: Minden, amit tudni kell a nyitómérkőzésről

Puskás Aréna: Minden, amit tudni kell a nyitómérkőzésről

November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. Összegyűjtöttünk minden fontos információt az Arénával és a nyitómeccsel kapcsolatban.

Tovább

A kiemelt érdeklődés miatt a csúcsidőszakban az előszobában nagyjából 17 000 szurkoló várakozott, és bár a rendszer folyamatosan szolgálta ki a jegyigényeket, a sorban állás ideje nem ritkán több órát vett igénybe. A szurkolók az induláskor nagy számban érkeztek az értékesítési felületre. Itt sokan a számukra kiválasztott jegyekkel hosszú ideig nem zárták le a tranzakciót, tehát nem bonyolították le a vásárlást. Amíg a vásárlás nem történik meg, addig a már egy vásárló által kiválasztott jegyek mások számára nem érhetőek el. Ennek következtében lehettek és voltak olyan időszakok, amikor egyszerre akár több ezer jegy várakozott a vásárlás lezárására. Mivel a rendszer ezeket a jegyeket egy bizonyos idő múlva felszabadítja, ezek újra láthatóvá, eladhatóvá váltak. Ez az oka annak, hogy egy adott pillanatban a vásárlók nem láthattak olyan jegyeket, akár szektorokat szabadnak, amelyek később ismét megvásárolhatóvá váltak.

A Magyarország–Uruguay találkozót a Puskás Arénában november 15-én, 19.00 órakor rendezik. 

Közben az is kiderült, ellenfelünk legerősebb játékosai is ott vannak a bő keretben. Erről Twitter-oldalán adott hírt az uruguayi szövetség. Az Uruguayi Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a végleges keretet várhatóan bő egy héttel Gera Zoltán búcsúmérkőzése előtt hirdetik ki.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS