MLSZ-látogatás Nagyváradon

2019. február. 23., 11:57   |    

MLSZ-látogatás Nagyváradon

Frissen alakult, nagyváradi labdarúgóklubnál tett látogatást Gellei Imre az MLSZ szakmai bizottságának tagja és Kozma Mihály, a futsal bizottság elnöke.

Csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Gellei Imre és Kozma Mihály a Nagyvárad melletti Hegyközpályiba látogatott, ahol Jenei Imrével, a válogatott egykori szövetségi kapitányával, BEK-győztes szakemberrel is találkoztak, aki egyebek mellett az utánpótlás-nevelő edzők személyiségének szerepéről is beszélt.

A jó utánpótlásedző minden gyermekkel úgy foglalkozik, mintha a sajátja lenne

– foglalta össze a lényeget a legendás mester.

A helyi NAC Labdarúgó Egyesület ifjú játékosai, valamint szüleik és nagyszüleik örömmel fogadták a látogatást és a 2018-ban alakult sportegyesületnek ajándékozott sportfelszereléseket. A NAC ahhoz is támogatást kapott, hogy a nyáron megrendezzék a II. Aranycsapat Labdarúgó Tornát.

Az eddigi eredményeink azt mutatják, hogy sikerült Nagyváradon az utánpótlás-nevelés alapjait lefektetnünk, most a megerősödés a legfontosabb feladatunk, ehhez minden segítséget jó szívvel fogadunk – mondta a klub működéséről az egyesület elnöke, Habinyák István. 


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS