Magyarország-Hollandia: megindult a roham a jegyekért

2012. augusztus. 29., 10:30   |    

Magyarország-Hollandia: megindult a roham a jegyekért

Két nap alatt 5500 jegy fogyott el a szeptember 11-i, hollandok ellen vb-selejtezőre.

A magyar válogatott szeptember 7-én, Andorrában kezdi meg a világbajnoki selejtező sorozatot, négy nappal később pedig már saját közönsége előtt játszik, a Puskás-stadionban fogadja az előző vb ezüstérmesét, Hollandiát (szeptember 11., 20.30). A jegyárusítás hétfői megkezdése óta óriási az érdeklődés a szurkolók részéről, az első két napban 5500 jegy fogyott el a meccsre. Azoknak, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottnak, azt javasoljuk, mielőbb szerezzék be belépőiket, hogy biztosan ne maradjanak le a mérkőzésről!

Jegyinformációk


Tájékoztató a családi jegyekről

A találkozóra 3-5 fős családok részére az alábbi feltételek szerint lehetséges a kedvezményes jegyvásárlás.

Családi jegyhez kapcsolódó kedvezményre jogosult, ha egy nagykorú férfi és felesége vagy élettársa, valamint legalább egy, de legfeljebb három 16 év alatti gyermekük együttesen vásárolnak kifejezetten az ún. Családi szektorba szóló belépő jegyet (továbbiakban együttesen Családi jegy) és a Mérkőzésre a Családi jegyet vásárlók valamennyien (egy nagykorú férfi és felesége/élettársa,valamint legalább egy, de legfeljebb három 16 év alatti gyermekük) együttesen, egy időben kívánnak belépni az arra kifejezetten kijelölt beléptető helyen.

A fentiek szerint a Családi jegy vásárlása esetén

- a nagykorú férfi 6.000,-Ft vételár ellenében jogosult belépőjegyet vásárolni;

- a nagykorú férfi felesége vagy élettársa ingyenesen jogosult belépőjegyre;

- az előzőek szerinti házaspár vagy pár legalább egy, de legfeljebb három 16 év alatti gyermeke személyenként 1.500,-Ft vételár ellenében jogosult belépőjegyet vásárolni.

A Családi jegy a család azt igénybe venni kívánó valamennyi tagja számára egyszerre, egy időben vásárolható meg!

A Családi jeggyel egy vagy két nagykorú férfi 16 év alatti gyermekekkel, illetve egy vagy két nagykorú nő 16 év alatti gyermekekkel, továbbá a Családi jegyet vásárlók külön-külön nem jogosultak a Mérkőzésre történő belépésre!

Figyelem!

Az MLSZ a Családi jegy igénybevételére való jogosultságot a beléptetés során szigorúan ellenőrizni fogja. A Családi szektorba csak és kizárólag a Stefánia út felőli kapunál, az arra kijelölt sorban lehet belépni.

Abban az esetben, ha a család bármely tagja a belépésnél nincs jelen, vagy a Családi jeggyel belépni kívánó személyek a Családi jegyhez fűződő kedvezmény igénybevételére nem jogosultak, az MLSZ jogosult a jegyet vásárló személyek Mérkőzésre történő belépését megtagadni, illetve számukra a Mérkőzésre a Családi szektoron kívül, kedvezőtlenebb helyet biztosítani!


FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS