Magyarország-Hollandia: akkreditáció, sajtóesemények

2012. augusztus. 29., 17:39   |    

Magyarország-Hollandia: akkreditáció, sajtóesemények

A magyar válogatott szeptember 7-én, Andorrában kezdi meg a világbajnoki selejtező sorozatot, négy nappal később, szeptember 11-én pedig Hollandiát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban.

Utóbbi mérkőzésre az MLSZ Marketing- és Kommunikációs Irodája a mai naptól fogadja a sajtóakkreditációs kérelmeket a press@mlsz.hu email címre. Kérjük, minden esetben írják meg a nevet, a képviselt médiumot, feltüntetve azt, hogy a kérelmező fotós, televíziós, rádiós vagy az írott sajtóban dolgozik.

Az akkreditáció határideje szeptember 8., szombat éjfél. Felhívjuk a figyelmet, hogy az ezt követően beérkező igényléseket nem tudjuk figyelembe venni.

A magyar válogatott tagjai szeptember 3-án, hétfőn találkoznak az MLSZ Telki edzőcentrumában. A média munkatársai aznap 15.30 órakor sajtófélóra keretében készíthetnek interjúkat a stáb és a keret tagjaival. A sajtófélórán való részvétel ugyancsak akkreditációhoz kötött, kérjük, a press@mlsz.hu email címre küldjék el a médium nevét, illetve azt is, kivel, kikkel szeretnének interjút készíteni. A sajtóeseményen csak azok a kerettagok vesznek részt, akikre a média részéről interjúigény érkezik.

Szeptember 5-én, szerdán 12.00 órától Telkiben Egervári Sándor tart sajtótájékoztatót, melyen egy játékos is válaszol az újságírók kérdéseire. A szövetségi kapitány szeptember 6-án, csütörtökön 19.00 órakor az Andorra la Vella-i mérkőzés helyszínén, az Estadio Comunalban vesz részt sajtótájékoztatón.

Az andorrai mérkőzés után, szeptember 10-én, hétfőn ismét sajtófélórára kerül sor Telkiben, ahová szintén akkreditáció útján (press@mlsz.hu), az interjúigények megjelölésével lehet jelentkezni.

A válogatott sajtónyilvános eseményei:

2012. szeptember 03., hétfő

15.30 Sajtófélóra (andorrai mérkőzésről) Telki, Global Football Park & Sporthotel


2012. szeptember 05., szerda

12.00 Sajtótájékoztató (kapitány + 1 játékos) Telki, Global Football Park & Sporthotel


2012. szeptember 06., csütörtök

19.00 Sajtótájékoztató (kapitány + 1 játékos) Andorra, Estadio Comunal, Andorra la Vella


2012. szeptember 07., péntek

22.30 Sajtótájékoztató (kapitányok) Andorra, Estadio Comunal, Andorra la Vella


2012. szeptember 10., hétfő

15.30 Sajtófélóra (holland mérkőzésről) Telki, Global Football Park & Sporthotel

2012. szeptember 11., kedd

22.30 Sajtótájékoztató (kapitányok), Puskás Ferenc Stadion, Iharos terem


FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS