Ismert személyiségek is támogatják a Coca-Cola CUP-ot

2012. szeptember. 19., 18:08   |    

Ismert személyiségek is támogatják a Coca-Cola CUP-ot

Az MLSZ és a Coca-Cola CUP közös keddi sajtótájékoztatóján Dukai Regina, Puskás Peti és Istenes Bence is népszerűsítette a hamarosan induló középiskolás focitornát.

Az MLSZ az általános iskolásoknak szóló OTP-MOL Bozsik-program után a 2012/2013-as tanévtől, a Coca-Cola Magyarország támogatásával beindítja a kifejezetten középiskolásoknak szóló Coca-Cola CUP amatőr focibajnokságot. A szövetség és a Coca-Cola Magyarország közös keddi sajtótájékoztatóján a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő ismert személyiségek is támogatásukról biztosították a kezdeményezés szervezőit.

Az énekesként és színészként is elismert Puskás Peti, valamint Istenes Bence televíziós műsorvezető nemcsak beszéltek a fociról, hanem a Coca-Cola CUP próbamérkőzésére beálltak a Schulek Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Műszaki Szakközépiskola és a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola csapatába. A mutatott teljesítményükkel bizonyították, hogy nemcsak elméletben értenek a focihoz, hanem kimondottan jól bánnak a labdával, és a futballpályán is igazi vezéregyéniségek.

- A foci rengeteg örömöt szerzett számomra az elmúlt években, az életemnek egyik fontos része ez a játék - mondta Puskás Peti. - Amikor csak tehetem, élek a lehetőséggel, és focizom, mostanában legtöbbször a színészválogatott tagjaként. Hatalmas lehetőség a középiskolások számára ez a torna, ha annak idején lehetőségem lett volna rá, egész biztosan kihasználtam volna az alkalmat, hogy részt vegyek egy ilyen bajnokságban.

Istenes Bence hozzátette: ő fiatalabb korában Németországban élt, és a labdarúgást tekintve jókora különbséget tapasztalt az ottani és az itthoni körülmények között. Németországban természetes volt, hogy minden korosztály számára lehetőség nyílik hasonló tornákon való részvételre, ezért igazi hiánypótló kezdeményezés az MLSZ és a Coca-Cola Magyarország közös tornája. 

A zenéléssel és modellkedéssel is foglalkozó Dukai Regina is megtisztelte jelenlétével a sajtótájékoztatót, és kiemelte, hogy a labdarúgás nemcsak a fiúk, hanem a lányok sportja is.

- Párommal, Feczesin Róberttel szoktunk néha focizni, tanítgatott már dekázni, passzolni és különféle trükkökre is, de én többnyire nézőként és szurkolóként vagyok részese a labdarúgásnak. A közvélekedéssel ellentétben a foci nemcsak a fiúk sportja, hanem a lányoké is, remélem, a középiskolás csajok közül sokan alkotnak majd csapatokat és vesznek részt a Coca-Cola CUP küzdelmeiben, és azt is, hogy szurkolóként rengetegen biztatják majd a játékosokat a mérkőzéseken - mondta Dukai Regina, aki nem állt be Puskás Petiékhez focizni, de drukkerként kivette a részét a két középiskola meccséből.


FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS