Finnország-Magyarország: szurkolói információk

2018. szeptember. 04., 13:41   |    

Finnország-Magyarország: szurkolói információk

A szeptember 8-i, tamperei Finnország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre szeptember 6-án 12.00 óráig lehet megvásárolni a belépőjegyekre váltható utalványokat. Összegyűjtöttük a kiutazó szurkolók számára legfontosabb Információkat.

A szeptember 8-i, helyi idő szerint 19.00 órakor kezdődő Finnország-Magyarország mérkőzésre megvásárolt utalványokat a tamperei Ratina Stadion (Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere) vendégpénztárában lehet hivatalos mérkőzésjegyre váltani a mérkőzés napján 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig, személyazonosság igazolását követően. A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek, és szeptember 6-ig lehet megvásárolni őket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

A Finnországba utazó szurkolóknak a Konzuli Szolgálat az alábbi linken tett elérhetővé hasznos információkat: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/az-uefa-nemzetek-ligaja-merkozesekre-utazok-figyelmebe.

A finn szövetség által közzétett pályarendszabályok szerint tilos a stadionba bevinni:

- alkoholt, kábítószert
- kézifegyvert, kést és más veszélyes fegyvert
- bármilyen pirotechnikai eszközt
- rasszista, politikai, vallási, vagy bármilyen sértő jelképet, zászlót, drapériát
- vuvuzelát, légkürtöt
- lézermutatót

A rendezők megtagadhatják az alkoholos befolyásoltság alatt lévő, másokat veszélyeztető, tiltott tárgyakat birtokló szurkolók részére a belépést.

A magyar szurkolók a D5 szektorokban foglalhatnak helyet, melyet a D bejárat felől lehet megközelíteni. A stadion és környezetének térképei ITT találhatóak.


Letölthető dokumentumok


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS