Fegyelmi eljárás indul Hentyvel szemben

2018. március. 19., 11:57   |

Fegyelmi eljárás indul Hentyvel szemben

A Fegyelmi Bizottság az Ezekiel Hentyvel szemben indítandó fegyelmi eljárásban, a televíziós felvételek alapján, megvizsgál egy másik esetet is.

Szombaton az OTP Bank Liga 23. fordulójában az Üllői úton játszották a Ferencvárosi TC – Puskás Akadémia mérkőzést, melyet a hazai csapat nyert meg 3-1-re. A vendégek játékosát, Ezekiel Hentyt a 81. percben a második sárga lapja után kiállította a mérkőzés játékvezetője, így a PAFC labdarúgója ellen automatikusan fegyelmi eljárás indul (miként Joseph Paintsil ellen is, akit szintén két sárga lap után állított ki a játékvezető).

A Fegyelmi Szabályzat 44§.2. pontja alapján fegyelmi eljárás elrendelhető akkor is, ha a játékvezető nem vett észre egy súlyos sportszerűtlenséget, ezért nem tudott döntést hozni erről a pályán. Az MLSZ él ezzel a jogkörével, és a televíziós felvételek alapján eljárást kezdeményezett Ezekiel Hentyvel szemben egy másik esetben is, erről a játékost és a klubját is hivatalosan értesíti.

Címkék:

Eltemették Demján Sándort