Elismerte tévedését a Magyar Nemzet

2024. augusztus. 16., 20:25   |    

Elismerte tévedését a Magyar Nemzet

A lap helyreigazítást közölt a Magyar Labdarúgó Szövetségről írt, tévedéseken és félreértelmezéseken alapuló cikkét követően.

A Magyar Nemzet internetes portálján 2024. augusztus 13-án jelent meg egy cikk „Öngólt rúgott az MLSZ a Paks halasztási kérelmével kapcsolatban” címmel. Ezzel megegyező tartalmú cikk jelent meg a Magyar Nemzet 2024. augusztus 13-i nyomtatott számában is „A Paksnak joga volt halasztást kérni” címmel, valamint „Az MLSZ a saját versenyszabályzatával szembemenve mondott nemet a kérésre” alcímmel.

A fenti cikkek olyan állításokat tartalmaznak, amelyek nem felelnek meg a valóságnak, illetve azt a hamis látszatot keltik, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetség saját szabályait megszegve jár el. A szövetség szembesítette a tényekkel a Magyar Nemzetet, amely az MLSZ felszólításának eleget téve helyreigazítást közölt a cikkel kapcsolatban (https://magyarnemzet.hu/sport/2024/08/mlsz-paks-ugy-halasztas-helyreigazitas).

A Magyar Labdarúgó Szövetség továbbra is minden esetben a hatályos szabályok alapján jár el, és elvárja, hogy a sajtó is pontosan és megbízhatóan tájékoztassa a közvéleményt a magyar labdarúgás történéseiről.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Végső búcsút vettek Komora Imrétől
Szövetség
Ma ünnepli 75. születésnapját Tóth András
Szövetség
Szeptember 9-én búcsúztatják Komora Imrét
Szövetség
Ma 75 éves Kozma Mihály, a Bp. Honvéd legendája

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS