Budapest készen áll a 2020-as Eb-re

2019. március. 04., 18:20   |    

Budapest készen áll a 2020-as Eb-re

Jövő júniusban az eddigi legnagyobb labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz a Puskás Ferenc Stadion, amely idén ősszel nyitja meg kapuit. Az UEFA folyamatosan felügyeli a résztvevő országok felkészülését az eseményre, hazánkban minden rendben, a terveknek megfelelően zajlik.

Általánosságban elmondható, hogy jól haladnak az előkészületek a 2020-as Európa-bajnokságra, Budapest a kontinensviadal egyik erős helyszíne lehet szűk másfél esztendő múlva. A három csoportmeccs mellett egy nyolcaddöntőre is sor kerül a magyar fővárosban, ahol mérkőzésenként közel 70 ezer szurkoló élvezheti élőben az Eb-t. A szurkolói zóna a főváros egyik legszebb közterén, a Hősök terén várja majd a szurkolókat programokkal, koncertekkel és természetesen közös meccsnézési lehetőséggel.

Bár 2017-ben még többen aggodalmukat fejezték ki a nemzeti stadion építésének csúszása miatt, 2018. nyarára már látható volt, hogy a munkálatok a végleges átadási dátumnak (2019. ősz) megfelelően haladnak. Az MLSZ erről folyamatosan tájékoztatta az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA), amelynek tisztségviselői örömmel konstatálták a helyzetet legutóbbi helyszíni szemléjük során, 2018 novemberében is.


Címkék:

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS