A magyar válogatott is szerepel a FIFA 22-ben

2021. szeptember. 10., 13:43   |    

A magyar válogatott is szerepel a FIFA 22-ben

Október elején jelenik meg a FIFA 22, az EA Sports népszerű videójátékának legfrissebb kiadása. Örömünkre szolgál, hogy az EA Sports és a Magyar Labdarúgó Szövetség megállapodásának köszönhetően az idei kiadásban már a magyar labdarúgó-válogatottat is irányíthatják a játékosok. Az előző két Európa-bajnokságon sikeresen szereplő magyar válogatott ezzel egy népszerű platformon is felkerül a világtérképre, rengeteg hazai és határon túli szurkoló legnagyobb örömére.

Az EA Sports FIFA-sorozatának idei kiadásában a játékosok több mint 17 000 játékossal és több mint 700 csapattal játszhatnak a világ több mint 90 stadionjában. A FIFA 22 a HyperMotion technológia alkalmazásának köszönhetően minden eddiginél valósághűbb és életszerűbb futballélményt biztosít az új generációs konzolok és a Stadia felhasználóinak, ennek köszönhetően a játékosok a futball egyedi érzelmeit és fizikai valóságát élhetik át a virtuális térben.

A FIFA 22 az egyetlen játék, amelyben a legnagyobb bajnoki- és kupasorozatokban mérhetik össze tudásukat a játékosok, mint amilyen az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga, az új UEFA Konferencia Liga, a Premier League, a Bundesliga, a La Liga Santander, a COMNMEBOL Libertadores és a COMBEBOL Sudamericana.

A FIFA 22 világszerte október 1-jén jelenik meg.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS