Wales-Magyarország: Szurkolói információk

2019. október. 18., 13:44   |    

Wales-Magyarország: Szurkolói információk

Férfi A-válogatottunk kedden 20.45-től Cardiffban játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje a 2020-as Eb-n való részvétel kiharcolása. A mérkőzésre utazó magyar szurkolók számára fontos információk.

Az Eb-szereplésről döntő Wales-Magyarország Európa-bajnoki selejtező vendégszektorába rekord gyorsan elfogytak a jegyek, így az már biztos, hogy a lelátókról 1600 magyar szurkoló is segíteni fogja a magyar válogatottat a találkozón.

Segítség a Walesbe látogatóknak

A Wales-Magyarország mérkőzés helyi idő szerint 19.45-kor (magyar idő szerint 20.45-kor) kezdődik, a késői befejezés miatt pedig csak korlátozott tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a reptérre való kijutásban a még az éjszakai WizzAir járatokkal hazatérő szurkolóknak.

A légitársaság nem szervez transzfert Budapestre tartó gépekhez. Mivel a nagyjából 650 szurkoló hazajutása emiatt veszélyben forgott, az MLSZ vezetősége úgy döntött, hogy megszervezi és kifizeti a szurkolók utazását a reptérre a mérkőzés lefújása után.

A WizzAir járataival hazautazó szurkolókat 13 busz fogja várni a stadionnál a meccs után. A buszok a vendégszektor mögötti parkolóban (a térképen piros nyíllal jelölt helyen) veszik fel a drukkereket, akik tájékozódását a helyszínen stewardok is segítik majd.

A mérkőzésre kiutazó magyar szurkolók kedden 14.00 órától tudják hivatalos mérkőzésjegyre váltani a megvásárolt utalványokat a stadion közelében található Clayton Hotelben (St Mary St, Cardiff CF10 1GD, Egyesült Királyság, telefonszám: +44 29 2066 8866). Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek.

A megközelítésről, parkolásról ITT találhatók információk.

A konzuli szolgálat honlapján olvasható tájékoztató a mérkőzésre utazók számára. 

A magyar szurkolók a Walkabout bárnál (5-74 St Mary St, Cardiff CF10 1FA) gyülekeznek a mérkőzés előtt. A mérkőzést előtt és a mérkőzést követően a T9-es jelzésű buszjárat sűrített menetrenddel indul.

A Cardiff City Stadion pályarendszabályai ITT elérhetőek, ezek betartását szigorúan ellenőrzik a helyi rendezők.

A helyiek nem üzemeltetnek értékmegőrzőt a stadionnál, ezért megkérjük a szurkolókat, hogy kizárólag olyan tárgyakat vigyenek magukkal, amelyeket beengednek a stadionba.

Így például nem megengedett normál méretű hátizsáknál nagyobb táska, bármilyen üveg vagy műanyag palack bevitele, valamint hangszereket (pl. dobokat, fúvósokat) sem engednek be a stadion területére. A tiltott tárgyak listáját  az alábbi grafika tartalmazza:

A stadion és környezetének térképei, eljutás a stadionba:


Letölthető dokumentumok


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS