Visszatérítés a bérleteseknek

2019. október. 22., 15:38   |    

Visszatérítés a bérleteseknek

A magyar válogatott Eb-selejtező sorozatára bérletet váltott szurkolók a bérlet árából - az UEFA büntetése miatt zárt kapuk mögött játszott - Azerbajdzsán elleni mérkőzésre eső részt visszakapják.

Megtelik gyerekekkel a Groupama Aréna

Megtelik gyerekekkel a Groupama Aréna

A magyar válogatott vasárnapi, Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjén mintegy 15 ezer gyermek buzdíthatja a csapatot.

Tovább

Azok a szurkolók, akik jegyirodákban vásároltak bérletet, annak felmutatásával kapnak visszatérítést. Egy személy több bérletet is bemutathat; a visszatérítés igénylésének legegyszerűbb módja mégis az, ha a jegyvásárló maga intézkedik. A visszaváltott bérletet le kell adni a jegyirodában.

A visszatérítést csak abban a jegyirodában lehet igényelni, ahol a bérletet vásárolták. Ez vonatkozik azokra a bérletekre is, amiket egy vidéki irodában vettek, de Budapesten más névre írtak át.

Az interneten vett bérletek esetében a vásárlóknak semmit nem kell tenniük: a visszatérítés összege arra a kártyára fog megérkezni, amellyel a bérletet kifizették – várhatóan november 15-ig. A vásárló felelőssége, hogy az egyes bérlettulajdonosokkal a visszatérítés összeget elszámolja.

Amennyiben az online vásárolt jegyet más személy nevére átírták, akkor is az eredeti jegyvásárló kapja a visszatérítést, az esetleges elszámolás az új bérlettulajdonossal szintén az ő felelőssége. 


A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS