Új szerelésben a magyar válogatott - már előrendelhető az MLSZ webshopjában

2022. szeptember. 14., 21:13   |

Új szerelésben a magyar válogatott - már előrendelhető az MLSZ webshopjában

Szeptemberben mutatkoznak be a pályán a magyar válogatott új mezei, amelyek a legmodernebb sportruházati technológiák alkalmazása mellett a múlt nagyjai előtt is tisztelegnek a nemzeti együttes felszerelésének hagyományait megőrizve.

A színösszeállítások nem változnak, vagyis továbbra is piros vagy fehér mezben fogja játszani mérkőzéseit a csapat, ugyanakkor előbbi ismét a klasszikus meggypiros színben pompázik, míg a fehér mezt a mellrészen a fehér alapra keresztben elhelyezett piros és zöld csík teszi egyedivé, így megjelenítve a magyar zászló színeit. A hagyományoknak megfelelően a szív felett mindkét mezen a magyar címer helyezkedik el, vele átellenben pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség címere.

A piros mez V-alakú nyakkivágása szintén a régi idők mezeit idézi, míg a fehér mez továbbra is kör alakú nyakkivágással rendelkezik. A mezek hátán a nevek és számok új betűtípussal szerepelnek, melyek a mezek gyártásánál használt technológiák modernitását is kifejezik. Az új mezek a mai naptól előrendelhetők az MLSZ webshopjában: