UEFA: Mindent megteszünk a biztonságos Eb érdekében

2020. november. 04., 10:06   |    

UEFA: Mindent megteszünk a biztonságos Eb érdekében

Megnyugtató közleményt juttatott el az UEFA a nemzeti szövetségekhez a nyári Európa-bajnokság rendezésével kapcsolatban.

Az UEFA 2020-ról 2021-re halasztott, közös rendezésű Eb-t az idén korábban jóváhagyott formában és helyszíneken kívánja megrendezni, és ennek érdekében szorosan együttműködik az összes befogadó várossal az előkészületekkel kapcsolatban.

– Tekintettel a koronavírus-járvány körüli bizonytalanságokra, jelenleg túl korai kijelenteni, hogy a helyzet korlátozni fogja-e a nézők részvételét a júniusi és júliusi mérkőzéseken, vagy akár azok megrendezését. Az UEFA jelenleg is azon fáradozik, hogy mind a 12 rendezővárosban és szurkolók előtt lehessen mérkőzéseket játszani. Jelenleg nem tervezzük a helyszínek megváltoztatását – írta a kérdéssel kapcsolatban az Európai Labdarúgó-szövetség közleményében. 

Az UEFA lehetőséget biztosít arra, hogy akik az új időpontban nem tudnak, vagy nem akarnak részt venni azon az Eb-mérkőzésen, amelyre már megváltották jegyüket, legkésőbb 2021. január 26-ig visszaváltsák a belépőjüket az EURO 2020 jegyvásárlási oldalán.

 


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS