Tétmérkőzések a Puskásban: augusztus 19-től kaphatók a jegyek a hazai vb-selejtezőkre

2021. augusztus. 04., 16:42   |    

Tétmérkőzések a Puskásban: augusztus 19-től kaphatók a jegyek a hazai vb-selejtezőkre

Férfi A-válogatottunk szeptemberben három vb-selejtezőt játszik, ebből kettőt hazai pályán, a Puskás Arénában: szeptember 2-án Angliát, szeptember 8-án Andorrát fogadja. E két találkozóra augusztus 19-től lehet kombinált jegyeket vásárolni.

A két hazai mérkőzésre szóló kombinált belépők értékesítése augusztus 19-én, 10 órakor kezdődik, és a készlet erejéig tart. A kombinált jegyek kedvezményes áron válthatók meg, ez az árkedvezmény nem vonható össze az Szurkolói Klub-tagok számára elérhető kedvezménnyel. A kombinált jegyeket bárki megvásárolhatja, nem szükséges hozzá SZK-tagsággal vagy szurkolói kártyával rendelkezni.



Abban az esetben, ha a két mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak belépők, augusztus 23-tól a mérkőzésekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, és itt elsőbbséget élveznek a klubtagok. Első körben, augusztus 23. és 26. között a Szurkoló Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a szokásos 20%-os kedvezménnyel. Augusztus 26-tól válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.



A Szurkolói Klubba történő belépéshez szükség van szurkolói kártyára, amelyet az augusztus 16-i héttől már online is lehet igényelni a klubkartya.mlsz.hu oldalon. (A Szurkolói Klubba való belépésről minden információ elérhető a https://szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon).
A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak teljes mértékben be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat.

A jegyárusítással kapcsolatos kérdésekben ügyfélszolgálatunk online chatszolgáltatása áll a szurkolók rendelkezésére. 

A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót. A szurkolói információkról honlapunkon és közösségi csatornáinkon folyamatosan tájékoztatást adunk.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS