Elfogytak a jegyek, telt ház lesz a horvátok elleni Eb-selejtezőn

2019. február. 19., 10:38   |    

Elfogytak a jegyek, telt ház lesz a horvátok elleni Eb-selejtezőn

Telt házas lesz a március 24-i Magyarország-Horvátország Európa-bajnoki selejtező a Groupama Arénában, kedd délelőttre minden jegy elkelt a találkozóra.

Négy nappal a jegyárusítás kezdete után elfogytak a belépők a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság első itthoni selejtezőjére, a vb-ezüstérmes horvátok elleni március 24-i (18.00) találkozóra.

A jegyeket február 15-től elsőként a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen 15 százalékos kedvezménnyel, majd február 18-tól mindenki előtt megnyílt a vásárlás lehetősége. Az SZK-tagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első három napban közel 6000 jegyet vásároltak meg (ebből több mint 90 százalékot online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon), majd hétfőn csatlakoztak hozzájuk az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolók is.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből közel 6000 fogyott el. A bérletárusítás első napján (az SZK-tagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt) több mint 2500-an biztosították be helyüket mind a négy hazai selejtezőre, a jegyárusítás február 15-i kezdetére az eladott bérletek közel 90 százaléka gazdára talált.

Kedd délelőttre az összes jegy elfogyott a mérkőzésre, így március 24-én telt ház előtt futhat ki a Groupama Aréna gyepére a magyar és a horvát válogatott.

 


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS