Oklevelet kaptak a „Double Pass-os sportigazgatók”

2023. május. 19., 10:27   |    

Oklevelet kaptak a „Double Pass-os sportigazgatók”

Csütörtökön délután az MLSZ Telki Edzőcentrumában ünnepélyes keretek között átadták a szeptember óta tartó Double Pass sportigazgató-képzésén résztvevőknek a továbbképzés elvégzését igazoló okleveleket.

A sportigazgató-képzés zárásaként tartott eseményen részt vett Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Vági Márton főtitkár, Berzi Sándor alelnök és Barczi Róbert sportigazgató is, míg a Double Passt Koen Put vezérigazgató, Hans Vander Elst igazgató és Stig Meylemans operatív igazgató képviselte. Tizennyolc szakember vehette át az oklevelét, abban a reményben, hogy már a közeli jövőben hasznosítani tudják mindazokat a szakmai ismereteket, melyekkel a képzés során bővült az ismeretanyaguk és tudásuk.

A tanfolyam érintette valamennyi kulcsterületet a klubmenedzsmenttől a játékosfejlesztésen, a futballfilozófián és a klubmenedzsmenten át a modern futballban megkerülhetetlen Big Data és analitika kérdésköréig. A résztvevők kis csoportokban közelről tanulmányozhatták a Lazio, a Rapid Wien és az FC København gyakorlatát.

Az MLSZ kiemelten fontosnak tartja a sportigazgató-képzést, mert egy futballklub sikerességéhez szükség van olyan képzett sportigazgatókra, akik képesek a klubjuk hosszú távú koncepcióját megvalósítani. A sportigazgató-képzés célja, hogy a hazai sportigazgatók olyan korszerű mintákat kapjanak, melyekben a coaching szemléletű vezetést alapul véve úgy delegálják hatékonyan a munkát és vonják be a döntési mechanizmusba az egyes részlegek vezetőit, hogy a teljes folyamat koordinálása és a felelősségvállalás mégis a saját kezükben marad.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS