Nagy az érdeklődés a válogatott bérletek iránt

2022. december. 20., 12:27   |    

Nagy az érdeklődés a válogatott bérletek iránt

Mostanra mintegy 27 ezer már gazdára talált az eladásra szánt 30 ezer válogatott bérlet közül. Az elmúlt egy hónap során sokan vették meg a négy mérkőzésre szóló belépőket maguk és barátaik számára, de vannak, akik karácsonyi ajándéknak szánják a kedvezményes belépőket, amelyeket még néhány napig lehet megvásárolni.

Végéhez közeledik az MLSZ bérletértékesítő akciója, amelynek keretében a 2023-as tétmérkőzésekre egyben, kedvezményes áron lehet megvásárolni a férfi válogatott hazai Eb-selejtezőnek jegyeit.

A Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is vásárolhatnak bérletet a szurkolók a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. Ezen emlékbe is eltehető plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, mely ingyenes házhozszállítást is tartalmaz.

Fontos, hogy a fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet. Ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, melyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség.

A bérletek a készlet erejéig, vagy legkésőbb december 31-ig vásárolhatók meg.

Hosszú távra válthatják meg belépőiket a válogatott szurkolói

Hosszú távra válthatják meg belépőiket a válogatott szurkolói

Szerdán bérletértékesítés indul a magyar válogatott jövő évi hazai tétmérkőzéseire. Aki egyben vásárolja meg belépőit a négy budapesti Eb-selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának tétmérkőzéseire.

Tovább


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS