Minden jegy elkelt a magyar-olasz mérkőzésre

2022. augusztus. 26., 20:29   |    

Minden jegy elkelt a magyar-olasz mérkőzésre

A szeptember 26-i Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzésre péntek délelőtt indult a jegyárusítás, és kora estére az összes belépő gazdára talált, vagyis válogatottunk telt ház előtt játszik az Eb-címvédővel. A szokásoknak megfelelően az árusítás első napján csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak jegyeket a találkozóra.

A jegyárusítás iránti kiemelkedő érdeklődés már hetekkel ezelőtt érzékelhető volt, és a mai nap tapasztalatai is alátámasztották a válogatott utolsó hazai NL-mérkőzésével kapcsolatos óriási várakozást: kevesebb mint tíz óra alatt 200 ezres jegyigénylési számról tájékoztatta az MLSZ-t a jegyárusításra szerződött partnere, az Interticket.
 
A szövetség ezúton is köszöni a szurkolóknak, hogy megtöltik a Puskás Arénát. Egyben köszönjük a türelmet, amelyet a mai jegyvásárlás során tanúsítottak, hiszen egy-egy igénylőnek sok esetben órákat kellett várnia, mire sorra került, és megvásárolhatta a jegyét. 
 
A vásárlói visszajelzések és a technikai adatok alapján a szolgáltató dolgozik a rendszer továbbfejlesztésén.
 
Elfogytak a német-magyar jegyei is
 
A szeptember 23-i Németország-Magyarország mérkőzésre augusztus 29-én, hétfőn kezdődött meg a jegyárusítás, és rövid idő alatt az összes belépő elkelt, ami azt jelenti, hogy Lipcsében több mint 2000 magyar szurkoló láthatja majd élőben a magyar csapatot.

Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS