Megújul a MOL Szurkolói kártya

2019. január. 17., 11:13   |    

Megújul a MOL Szurkolói kártya

A MOL egy új, felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető kártyát biztosít a szurkolók számára.

Információk a jelenlegi kártya megszüntetéséről és az új kártya igényléséről

Az új kártya bevezetésével párhuzamosan a korábban igényelt és jelenleg forgalomban lévő MOL Szurkolói Green üzemanyagkártyákat 2019. január 31-én kivonják a forgalomból, ezért a szurkolókat arra kérjük, hogy a fenti dátum előtt használják fel elérhető kártyaegyenlegüket!

Amennyiben kártyaegyenleg a kivonás napján meghaladja az 1.000 Ft-ot, az összeg visszautalása a „Visszautalás kérése” nyomtatvány kitöltésével kezdeményezhető:

https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/uzemanyagkartyak/mol-green-kartya

A visszaigénylésre online felület is rendelkezésre áll, mely az alábbi linken érhető el: http://mol.hu/hu/mol-green-kartya-egyenleg-visszautalas-kerese/

A kivezetéssel egy időben a MOL bevezeti a MOL Szurkolói Partner kártyát, mely – a már megszokott üzemanyag kedvezmény biztosítása mellett – multipontok gyűjtését is lehetővé teszi használója számára. Az új kártyát már a mai naptól igényelhetik a szurkolók. A korábbi kártyák lecserélése nem automatikusan történik.

Az új MOL Szurkolói Partner kártya igénylésére az alábbi linkre kattintva van lehetőség: https://mol.hu/hu/partner-kartya/

Az igénylés feltétele a szurkolói kártya számának és a személyes adatok pontos megadása, valamint a Csatlakozási nyilatkozat kitöltése, elfogadása.

A MOL Szurkolói Partner kártya előnyei

A MOL Szurkolói Partner kártya azonnali kedvezményes üzemanyagárakat, valamint multipontok gyűjtését és beváltását is biztosítja. Kettős funkcionalitásának köszönhetően egyedi szolgáltatást nyújt birtokosai számára, amivel egyedülálló a magyarországi üzemanyagkártya piacon.

A MOL Szurkolói Partner kártya amellett, hogy a jól ismert és népszerű elődje minden előnyét biztosítja, azonnali kedvezményt nyújt tulajdonosa számára. A Green kártyával ellentétben a MOL töltőállomásokon történő vásárláshoz nincs szükség a Partner kártya előzetes feltöltésére, a kártyabirtokos a vásárlásait a kártya lehúzása után készpénzzel, bankkártyával vagy Edenred kártyával egyenlítheti ki. Fizetéskor a töltőállomási árból számított kedvezményes ár kerül elszámolásra, illetve a tankolásról számlát is kérhet a töltőállomáson.

A MOL Szurkolói Partner kártya bruttó 7,00 Ft/liter azonnali forint kedvezményt biztosít tankolásaikor a normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok és a pisztolyos ADBlue árából, valamint bruttó 14 Ft/liter kedvezményt a prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVO Diesel Plusz üzemanyagok és a 102+ MOL Racing versenybenzin árából.

Ezen túl 10% engedményt nyújt az autómosó szolgáltatás igénybevétele esetén.

További újdonság, hogy a kártyával történő vásárlások során azonnali multipont jóváírás is történik:

·       prémium üzemanyag vásárlás esetén literenként 5 multipont,

·       normál üzemanyag litere után 1 multipont,

·       minden, a töltőállomási shopban elköltött 100 Ft után 1 multipont.

Az összegyűjtött multipontok felhasználhatók a MOL töltőállomásokon történő vásárlások során pontonként 1 Forint értékben, valamint a multipont beváltási akciókban megannyi termék kedvezményes megvásárlása válik elérhetővé.

Kedvezményes vásárlás, multipont gyűjtés és beváltás

A töltőállomáson történő fizetés előtt a Kártyabirtokos jelzi, hogy használni kívánja MOL Szurkolói Partner kártyáját a fizetéskor. A Kártyabirtokos ekkor választhat, hogy a kártya mely funkcióját kívánja használni:

(1) a kedvezményes vásárlás funkciót, automatikus multipont gyűjtéssel vagy

(2) multipont beváltás funkciót automatikus multipont gyűjtéssel.

A töltőállomás-kezelő a kártyát a terminálon lehúzza és érvényesíti a kért funkciót.

A kedvezmény kizárólag a töltőállomási fizetéskor érvényesíthető, utólag nincs mód a kedvezmény vagy multipont felírás érvényesítésére. A kártyán rendelkezésre álló multipont egyenleg lekérdezhető a www.multipont.hu oldalon az „Egyenleglekérdezés” menüpontban, a MOL Szurkolói Partner kártya számának és a Kártyabirtokos születési dátumának megadását követően.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS