Megteltek a magyar szektorok Bulgáriában

2020. február. 24., 14:41   |

Megteltek a magyar szektorok Bulgáriában

Óriási érdeklődés mellett, mindössze 40 perc alatt elfogyott a magyar szurkolók számára biztosított 2500 jegy a március 26-i, szófiai Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőre.

A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért. Továbbjutás esetén pedig március 31-én a Izland–Románia párosítás győztesét fogadja a Puskás Arénában a magyar csapat.

Bulgária az első ellenfél az Eb-részvételért

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székhelyén elkészítették a Nemzetek Ligája rájátszásának sorsolását, ami egyben a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezője is lesz. A magyar válogatott Bulgáriában kezd, és ha nyer, a Puskás Arénában harcolhatja ki az Eb-részvételt az izlandi vagy a román együttes ellen.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, helyi idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésre 2500 magyar szurkoló válthatott belépőt. Az értékesítés február 21-én, pénteken, 10 órakor kezdődött a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban, és mindössze 40 percre volt szükség ahhoz, hogy az összes belépő gazdára találjon.

A most megvásárolt voucherek – személyazonosság ellenőrzése után – a helyszínen válthatók át hivatalos meccsjegyekre, ennek pontos menetéről és helyszínéről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Kérjük a kiutazó szurkolóinkat, hogy kiemelt figyelemmel kísérjék az MLSZ weboldalát és közösségi média felületeit!

A vouchereken szereplő adatok módosítására az ügyfélszolgálaton keresztül nyílik lehetőség, legkésőbb 72 órával a mérkőzést megelőzően. Ilyen esetekben kérjük, írjanak az mlsz@interticket.hu e-mail címre.

Marco Rossi szövetségi kapitány, a tervek szerint, március 16-án hirdeti ki a  válogatott keretét.