A világ élvonalába tartozó előadók az MLSZ III. Erőnléti és Sporttudományi konferenciáján

2024. május. 08., 13:35   |    

A világ élvonalába tartozó előadók az MLSZ III. Erőnléti és Sporttudományi konferenciáján

A május 16-án, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen sorra kerülő III. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi konferencián neves nemzetközi szaktekintélyek adnak elő.

Megosztja a hallgatósággal tudását Tim Gabbett, aki a terhelésmenedzsment területen a világ legismertebb szakembere, Adam Owen, aki tapasztalatait a Premier League-ben szereplő Sheffield United, később a Servette FC pályaedzőjeként is szerezte, a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalbeli SC Braga akadémiáján vezetőként dolgozó Rui Lopes, illetve Marco Rossi szövetségi kapitány.

A 8-tól 17 óráig tartó esemény Tim Gabbett előadásával kezdődik, aki praktikus tanácsokkal szolgál majd az edzésterhelésről és sérülésekről. A második prezentáció keretében Adam Owen mutatja be a labdás gyakorlatok fizikai hatásait. Délután Rui Lopes beszél majd az akadémiai játékosok felkészítéséről, illetve az erőnléti tesztek szerepéről. A konferenciát Marco Rossi szövetségi kapitány az A-válogatott erőnléti edzőjével, Schuth Gáborral közösen tartott előadása zárja. 

A konferencián való részvételi díj 20.000 Ft és a résztvevők 10 kredit ponttal gazdagodnak.

Jelentkezésre a MOK profilon keresztül 2024.05.12-ig,  korlátozott számban még van lehetőség!

A részletes program az alábbi linkre kattintva érhető el: III. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia


FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS