Már több mint 50 ezren regisztráltak

2024. február. 29., 18:51   |    

Már több mint 50 ezren regisztráltak

Kedd reggel óta már több, mint ötvenezren beléptek a megújult MLSZ Szurkolói Klubba. Aki még nem regisztrált, mindenképp tegye meg a mai nap folyamán, mert a március 1-jén induló bérletértékesítés első körében kizárólag az új klubtagsággal rendelkező szurkolók vásárolhatják meg éves bérletüket a férfi A-válogatott mérkőzéseire.

Az értékesítés során az MLSZ a megszokott sorbaállító rendszert alkalmazza. Nem érdemes a regisztrációt az utolsó pillanatra hagyni, mert a kiemelt érdeklődés miatt a folyamat elhúzódhat, és ebben az esetben csak az online sor végére tud majd beállni az, aki az értékesítés alatt regisztrál.  

Fontos információ, hogy azoknak is újra kell regisztrálniuk, akik korábban már szurkolói klubtagok voltak. Regisztrálni az MLSZ honlapjának fejlécében található Regisztráció gomb megnyomásával az MLSZ bármelyik oldalán lehetséges, majd a személyes adatok megadása és az e-mail-cím megerősítése után felugró ablakban lehet belépni az MLSZ Szurkolói Klubjába. E lépés kihagyásával a felhasználó csupán az Alapregisztrációt teljesítette, ami önmagában nem jelent SZK-klubtagságot, csak a jegyvásárláskor alkalmazott alapfunkciók használatát biztosítja. A pénteki értékesítésen kizárólag klubtagok vásárolhatnak bérleteket: a rendszer adatai alapján a már regisztrált ötvenezer felhasználó mintegy 15%-a még nem lépett be a klubba – a személyesen küldött emlékeztető mellett ezúton is felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a holnapi bérletértékesítés eléréséhez nekik még be kell lépniük a klubba.

Emlékeztetőül:

  1. Csak regisztrált és belépett felhasználók tudnak jegyet vásárolni.
  2. Pénteken csak Szurkolói Klubtagok tudnak bérletet venni.
  3. A meccsjegyeket és bérleteket továbbra is nevesíteni kell, azonban ennek menete is átalakul. Az új rendszerben a regisztrációkor minden felhasználó kap egy egyedi szurkolói azonosítót. Több bérlet vásárlásakor az adott ismerősök szurkolói azonosítóját kell a bérlethez társítani. A szurkolói azonosítót a regisztrációt visszaigazoló e-mailben, a Szurkolói Klubtól kapott hírlevelekben és a Szurkolói Klub profiloldalon lehet megtalálni.
  4. Több bérlet vásárlása esetén mindenki megkapja a saját profiloldalára is a bérletét (a kiemelt érdeklődés miatt előfordulhat, hogy ennek átfutása hosszabb időt vesz igénybe), a vásárlást lebonyolító szurkoló pedig e-mailben szintén megkapja az összes általa vett bérletet, valamint egy visszaigazolást a vásárlás részleteivel.

A megújulás részleteit az alábbi videóba foglaltuk össze:

Az MLSZ Szurkolói Klub-tagság viszont további szolgáltatásokat is nyújt majd, és a lényeges különbség, hogy az SZK-tagok részesei lesznek a mérkőzésre járást mérő pontgyűjtő rendszernek, amely alapját fogja képezni 2025. januártól a jegy- és bérlet-elővásárlási lehetőségeknek.

A mérkőzésre járást az SZK-tagok esetében folyamatosan regisztráljuk, és ez alapján az elkötelezett szurkolókat kiemelten kezeljük. Aki klubtagként az MLSZ által rendezett, minden évben előre megnevezett mérkőzéseket a stadionban szurkolja végig, a mérkőzés után pontokat kap. 2024-ben a hazai felkészülési mérkőzéseken és a MOL Magyar Kupa döntőjén lehet pontokat gyűjteni. (A várhatóan teltházas Nemzetek Ligája-mérkőzések azért nem kerülnek a programba, hogy a szerencse híján kívül maradók ne szenvedjenek „kettős kárt” azáltal, hogy nem jutnak jegyhez ezekre a mérkőzésekre.)

Érdemes gyűjteni a pontokat, mert 2025 januárjától a legtöbb pontot gyűjtő szurkolók elsőként vásárolhatják meg jegyüket vagy bérletüket a válogatott hazai mérkőzéseire, így a vb-selejtező mérkőzésekre is.

Változások a jegyértékesítésben

A 2024-es bérlet árusítása március 1-jén 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, első körben a megújult Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg az öt hazai mérkőzés belépőjét tartalmazó bérletet. Az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolók számára (regisztrációt követően) március 4-én 10.00 órától nyílik lehetőség a vásárlásra, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek.

A nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS