Magyarország-Anglia: Információk a gyermekszurkolóknak

2022. június. 02., 14:34   |    

Magyarország-Anglia: Információk a gyermekszurkolóknak

Néhány fontos információ a szombati Magyarország - Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzésre kilátogató gyerekek és kísérőik számára:

A jelentkezők ma éjfélig regisztrálhatnak az erre létrehozott https://gyerekjegy.mlsz.hu/ oldalon. Az iskolásokhoz tíz főnként egy kísérő is csatlakozhat, aki jogosult a regisztrációt elvégezni.

A regisztrált csoportok a jegyeket érkezési sorrendben, folyamatosan kapják, ne aggódjon senki, biztos, hogy  mindenki időben bejut a stadionba.

Kérjük, figyeljétek a jegyen feltüntetett kapu jelzését (A,B,C,D, E, F), mert csak a jegyen jelzett kapunál tudtok belépni a stadionba. A forgókapukhoz érkezve a csoport kísérője készítse elő a kinyomtatott jegyeket, melynek ellenőrzése ott történik.

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, de a kapuk már 15.00-órától nyitva lesznek. Érkezzetek időben a gyors és kényelme bejutás érdekében!

Azért is érdemes jóval a meccs előtt kiérni, mert a szoborparkban (az A és az F kapucsoport között, a régi toronyépület előtt) a labdarúgással kapcsolatos játékok és programok várnak: élő csocsó, dartsfoci, fejelőállvány, gombfoci , célba rúgás, teqball és sok minden más vár benneteket a Szurkolói Faluban. :-)

A büfék korlátozottan, de üzemelni fognak, ám a fizetés ott csak bankkártyával lehetséges.

Előre elkészített szendvicset és papírdobozos üdítőket be lehet vinni a stadion területére, de javasoljuk, hogy saját, újratölthető műanyag kulacsokat használjatok. A stadion területén a mosdókon kívül ivókutakat találtok, ahol utántölthetők a kulacsok.

(Félliteres műanyag palackos üdítőt, vizet is behozhattok, de biztonsági okból a belépéskor ezekről a kupakot leveszik)

Minden gyermeknél legyen meg a kísérőjének a telefonszáma, arra az esetre, ha valaki elszakadna a saját csoportjától. Ilyen esetben a stadion területén, a kerengőn szolgálatot teljesítő, kék pólós önkéntesekhez vagy a biztonsági munkatársakhoz kell fordulni, ők segítenek.

Nagy méretű (A4-s méretnél nagyobb) csomagot, szatyrot vagy hátizsákot nem érdemes hozni, mert azokat belépéskor le kell adni az értékmegőrzőben és csak kifelé menet kapjátok vissza.

Kérjük, figyeljétek az időjárás-előrejelzést és annak megfelelő ruházattal készüljetek a programra. (esőkabát, nap ellen védő sapka)

Szombaton ti lesztek a válogatott kizárólagos drukkerei a Puskásban! Drukkoljatok a csapatnak, tiszteletben tartva a sportszerűséget és az ellenfél játékosait is!

Ne csináljatok papírrepülőt a jegyetekből (és másból sem!), a jegyet meg kell őrizni a mérkőzés végéig, mert ez a biztosításotok!

A szervezők mindent megtesznek a gyermekek és kísérőik biztonságáért és kényelméért, de minden gyermek kizárólag szülői felelősségre vehet részt a rendezvényen.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS