Elindult a jegyértékesítés az U21-es Eb-mérkőzésekre

2021. május. 19., 10:00   |    

Elindult a jegyértékesítés az U21-es Eb-mérkőzésekre

A jövő sztárjai május végén folytatják a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság küzdelmeit. Két negyeddöntőt és egy elődöntőt rendeznek Magyarországon az egyenes kieséses szakaszból. A jegyértékesítés szerda délben kezdődik, a mérkőzéseket a hatályos COVID-szabályozások betartása mellett lehet látogatni.

Az U21-es Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszára május 19-én, szerdán, 12.00-kor indul a jegyértékesítés az alábbi honlapon: https://www.cts.eventim.si/campaign/hu/uefaunder21

Május 31-én a Bozsik Arénában holland-francia mérkőzést, a székesfehérvári Sóstó Arénában dán-német összecsapást rendeznek a negyeddöntőben, június 3-án pedig a két magyarországi negyeddöntő győztese találkozik a székesfehérvári elődöntőben. A mérkőzésekre szóló jegyek nem névre szólnak, első körben a C és D szektorokba lehet belépőket vásárolni.

A negyeddöntőkre két árkategóriában kaphatók jegyek:

• 1. kategóriás jegyek, C1 – C6 szektorokban, ára 2.500 Ft
• 2. kategóriás jegyek, D2 – D6 szektorokban, ára 1.800 Ft

Az elődöntőre pedig így alakulnak az árak:

• 1. kategóriás jegyek, C1 – C6 szektorokban, ára 3.600 Ft
• 2. kategóriás jegyek, D2 – D6 szektorokban, ára 2.900 Ft

A mozgáskorlátozott nézők a fenti honlapon, a Jegyek menüpontra kattintva választhatják ki a számukra kijelölt helyeket. Mozgáskorlátozott jegy vásárlása esetén szükség van a mozgáskorlátozottságot igazoló érvényes dokumentum feltöltésére. Minden mozgáskorlátozott személy egy kísérőt díjmentesen hozhat magával.

A mozgáskorlátozott jegyek árai az alábbiak szerint alakulnak:

• Negyeddöntők: 1.800 Ft
• Elődöntő: 2.900 Ft


COVID-19 szabályozások


Magyarországon a jelenleg hatályban lévő szabályozások alapján sportrendezvényeken részt vehetnek érvényes magyarországi, vagy Magyarország által elfogadott külföldi védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők. A hazánkban is elfogadott dokumentumokat kibocsátó országainak listája a Külügyminisztérium honlapján olvasható: 
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal

Annak a külföldi állampolgárnak, aki nem rendelkezik a felsorolt országok egyikében kibocsátott védettségi igazolvánnyal, annak 72 órán belüli negatív Sars-CoV-2 PCR teszt eredménnyel kell rendelkeznie a belépéshez. 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy védettségi igazolás nélkül is részt vehet a sportrendezvényen. A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni.

Belépés a stadionba:

1. Magyar állampolgárok esetében:

• Magyarországon kibocsátott védettségi igazolvány és érvényes fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány vagy útlevél) felmutatásával, illetve

• 18 év alatti kiskorúak számára védettséget igazoló kártya nélkül, de kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében.

2. Külföldi állampolgárok esetében:

Az országba történő beutazáshoz és a stadionba való belépéshez szükséges az érvényes jegy felmutatása és hitelt érdemlően saját névre kibocsátott, 1 db, 72 óránál nem régebbi negatív Sars-CoV-2 PCR teszt eredmény, vagy Magyarország által elfogadott, külföldi védettségi igazolvánnyal rendelkezők. A hazánkban is elfogadott dokumentumokat kibocsátó országainak listája a Külügyminisztérium honlapján olvasható: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal 

A maszkviselési kötelezettség közterületen jelenleg fennáll, ezért kérjük Önöket, hogy a maszkot a stadionba történő belépésig viseljék!


Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS