Korlátozások a labdarúgásban is

2020. november. 09., 12:35   |    

Korlátozások a labdarúgásban is

Az MLSZ elnöke szerint jelen pillanatban nem lehet fontosabb cél, mint a járvány megfékezése és az egészség megőrzése. Az intézkedések a labdarúgásban is ezt segítik.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által hétfőn délelőtt bejelentett korlátozó intézkedések természetesen a labdarúgást is jelentősen mértékben érintik. A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány és a járványügyi hatóságok minden döntését végrehajtja saját területén a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében.

A további döntéseket – például az amatőr futballra vonatkozóan – a kormányhatározat pontos részleteinek ismeretében hozza meg a szövetség elnöksége.

 A válogatott életében az év legfontosabb mérkőzése következik, s az sem mindennapi alkalom, hogy a Barcelona lép pályára Budapesten magyar csapat vendégeként. Ezzel együtt, látva a járványügyi helyzet hazai alakulását, nincs olyan szigorú intézkedés, amely ne lenne indokolt annak érdekében, hogy meggátoljuk a járvány terjedését és emberéleteket óvjunk meg. Egészen más lenne 20 ezer ember előtt megvívni a csütörtöki összecsapást, de úgy gondolom, hogy hozzánk hasonlóan a szurkolók nagy része is elfogadja az intézkedéseket – mondta el Csányi Sándor MLSZ-elnök a mai bejelentés kapcsán.

Természetesen zárt kapus válogatott mérkőzések esetén a jegyeket vásárló szurkolók számára a belépők árát az MLSZ visszatéríti. Ezzel kapcsolatban Csányi Sándor hozzátette, nem elsősorban a pénz visszafizetése jelent majd problémát, ezt az MLSZ meg fogja oldani, inkább az élmény az, ami pótolhatatlan.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS