Klubkártya: érdemes a tavaszi szezon előtt hosszabbítani

2018. február. 09., 13:41   |    

Klubkártya: érdemes a tavaszi szezon előtt hosszabbítani

Az elsőként kiadott klubkártyák hároméves érvényességi ideje ebben az idényben jár le. A tavaszi szezon kezdetének közeledtével érdemes ellenőrizni a kártyákat, hogy még idejében minden szurkoló gondoskodni tudjon a kártyája meghosszabbításáról vagy új kártya kiváltásáról.

Azért is fontos időben intézkedni, mert a lejárt érvényességi idejű kártyák személyes adatai a sportról szóló 2004. évi I. tv. értelmében 3 munkanap elteltével törlésre kerülnek, a kártya a továbbiakban nem használható, a kedvezmények igénybevételéhez új kártya kiváltása szükséges. Kártyája érvényességét könnyedén ellenőrizheti, ha a klubkartya.mlsz.hu oldalra kattint.

Az oldalon történő belépést követően lehetősége van kártyája

  • érvényességi idejének ellenőrzésére,
  • az érvényességi idő meghosszabbítására (ha ezt az érintett klub biztosítja), vagy
  • a tagság megszüntetésére

azonban Futballkártya esetén a felület további használatának (a kártya hosszabbítására, lejáratára, stb.) a feltétele az erre vonatkozó kapcsolattartási hozzájárulás megadása, ahogyan az az adatkezelési tájékoztatónkban is szerepel. Az adatkezeléssel kapcsolatban további hasznos információt is ebben a tájékoztatóban találhat. 

Amennyiben nem kívánja meghosszabbítani klubkártyáját, úgy a klubkartya.mlsz.hu oldalon a klubkártya alkalmazásba belépve törölheti magát rendszerünkből, vagy Futballkártya esetén erre vonatkozó igényét kártyaszáma és személyes adatai (név, születési hely és idő) megadása mellett jelezheti írásban az mlsz@tex.hu e-mail címen. 

Kérdés esetén kérjük, az itt megtalálható elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot az érintett sportszervezettel.  A hamarosan kezdődő tavaszi bajnoki szezon mellett a március végén esedékes hazai válogatott mérkőzések miatt is érdemes időben gondoskodni az online vásárlás kényelmét és a MLSZ Szurkolói Klub kedvezményeit biztosító kártya meghosszabbításáról.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS