Kisorsolta az UEFA a 2020-as Eb jegyeit

2019. augusztus. 07., 15:15   |    

Kisorsolta az UEFA a 2020-as Eb jegyeit

A vártnál korábban, augusztus 6-án megtörtént a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra eddig elérhető jegyek kisorsolása, amelynek eredményéről minden jegyigénylőt a regisztrációkor megadott e-mail címen értesített az UEFA.

A mostani, első körben kisorsolt, mintegy 1,5 millió jegyre több mint 19 millió igénylés érkezett az UEFA-hoz, ami azt is jelenti, hogy sajnos nem minden igénylő örülhetett kedd este: az Európai Labdarúgó-szövetség ekkor küldte ki az értesítéseket az eredményről.

Azonban számukra sincs veszve minden, hiszen jövő nyárig további jegyek is elérhetőek lesznek – igaz, már sokkal kisebb számban, mint a most véget ért első fázisban.

A most szerencsés, kisorsolt jegyigénylőknek augusztus 18-ig kell kifizetniük jegyeik árát az UEFA tájékoztató e-mailjében megjelölt módon, ugyanazon a felületen, amelyen korábban a jegyeket igényelték. Akik ezt a határidőig nem teszik meg, azok elveszítik jegyeiket.

A ki nem fizetett jegyek a Fans First programba kerülnek át, ahol azok a szurkolók vásárolhatják majd meg őket, akik a mostani sorsoláson nem jártak szerencsével. A program további részleteiről az UEFA a későbbiekben küld tájékoztatást, így érdemes a regisztrációkor megadott e-mail fiókot (és annak levélszemét mappáját is) rendszeresen ellenőrizni.

2019. decemberében a kontinenstornára kijutott nemzetek szurkolói számára további jegyek válnak elérhetővé, de ezúttal is sokkal alacsonyabb számban, mint az a mostani fázisban történt. Amennyiben egy csapat a Nemzetek Ligája rájátszásából kvalifikálja magát a 2020-as Európa-bajnokságra, akkor szurkolói 2020. áprilisában tudnak majd jegyet váltani.

Azoknak a szurkolóknak, akik jegyhez jutottak és azt/azokat augusztus 18-ig ki is fizetik, de mégsem tudnak részt venni a mérkőzésen, lehetőségük lesz a jegyeiket újra értékesíteni az UEFA hivatalos platformján ugyanazért az árért, amennyiért megvették azokat. Ekkor tehát újabb belépőket lehet majd megvásárolni. Ezen fázis részleteiről 2020. tavaszán ad majd tájékoztatást az UEFA.


Címkék:

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS