Kipróbálták az új stadiont a Vasas és a válogatott legendái

2019. július. 05., 19:38   |    

Kipróbálták az új stadiont a Vasas és a válogatott legendái

Újra megnyílt az Illovszky Rudolf Stadion. A Vasas pályáján a nézőket elkápráztató akciókkal, 6-6-os döntetlent játszottak egymással az egykori klasszisokból álló csapatok péntek délután.

Sok szép gólt, látványos játékot hozott a Vasas legendák és a Magyar Öregfiúk Válogatott mérkőzése az Illovszky Rudolf Stadionban. A pályaavató ünnepségen a Vasas felnőttcsapata a Dunaszerdahely együttesét fogadta július 5-én, este, de előbb a veteránok kápráztatták el a futballkedvelő közönséget bemutató találkozójukkal.

Díszes társaság a kispadon. A válogatottsági rekorder, Király Gábor is újra címeres mezhez vette fel a szürke mackóját.

A végeredmény igazságos döntetlen, 6–6 lett, de a válogatottat irányító Gellei Imre szerint sokkal fontosabb, hogy szebbnél szebb akciókkal szórakoztatták a szurkolókat. A futballisták vastaps mellett vonultak le a pályáról.

A mérkőzés célt ért, hiszen a közönség boldog volt, hogy régi kedvenceket, nagy focistákat láthatott futballozni

– fogalmazott a mérkőzést követően Gellei Imre az mlsz.hu-nak – A korábbi klasszisok pedig megmutatták, hogy tudnak még focizni! Jó üzenete volt ez a találkozó a labdarúgásnak. A Vasas egykori sztárjaival együtt tisztelegtünk Illovszky Rudolf mester emléke előtt. A róla elnevezett stadion gyönyörű, remek a gyep minősége, a fiúk nagyon élvezték rajta a játékot. A nagyjából ötezer fős befogadóképességével egy igazi ékszerdoboz. Játékosként és edzőként is élmény volt itt lenni.

A csapatok:

Vasas:

Tamás Gy., Andrusch, Sáfár; Farkas T., Híres, Hegedűs B., Lakinger, Birinyi, Kisteleki, Komjáti, Tóth B., Puskás L., Ladinszky, Pecha, Juhár, Mészöly G., Rácz L., Szijjártó, Rixer, Erős, Tuboly, Bodnár I., Zvara, Nyúl, Claude, Zentai, Nahóczky, Gubucz, Csima, Szilveszter, Nagy T., Teodoru, Simon A., Sowunmi, Kabát, Mónos, Tóth K., Tóth A., Komódi, Váczi, Vincze O., Tieber, Hámori

Öregfiúk válogatott:

Balajcza Szabolcs, Király Gábor, Sárás Szabolcs, Mátyus János, Dragóner Attila, Sallói István, Fehér Csaba, Mracskó Mihály, Rab Tibor, Tököli Attila, Lőw Zsolt, Kerekes Zsombor, Wukovics László, Szélesi Zoltán, Dombi Tibor, Kenesei Krisztián, Rósa Dénes, Véber György, Vanczák Vilmos,  Böőr Zoltán, Gera Zoltán, Disztl Péter, Nagy II János, Csank János, Temesvári Miklós, Pásztor József, Keresztúri András


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS