Januárban díjazzák a legjobbakat az M4 Sporton

2020. december. 18., 22:43   |    

Januárban díjazzák a legjobbakat az M4 Sporton

Január 11-én rendezik az M4 Sport - Az Év sportolója gálát, amelyre a koronavírus-járvány miatt ezúttal nézők nélkül, virtuális díjátadásokkal kerül sor.

A már hagyományos M4 Sport - Az Év sportolója gálát ezúttal rendkívüli körülmények között rendezi kmeg: az év elején, a vírushelyzet miatt virtuálisan díjazzák 2020 legjobb sportolóit.

A televíziós produkció a hagyományos helyszínen, a Nemzeti Színházban kialakított stúdióban készül, ám a nézőkön kívül a díjazottak és a díjátadók jelentős része sem lesz jelen, sőt a sztárvendégek – egykori hazai és külföldi sportnagyságok, illetve a jelen bajnokai – is csak virtuálisan csatlakoznak a műsorhoz. Az előre felvett elemekből összevágott 90 perces adás kreatív producere ezúttal is Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke lesz.

A sportújságírók 1958 óta minden esztendőben megválasztják az év legjobbjait, így a mostani lesz a 63. szavazás.

A női torna Európa-bajnokság és a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője miatt az internetes szavazás december 30-án kezdődik és január 2-án fejeződik be, ekkor derül ki az egyes kategóriák 3-3 helyezettjét. 

Ezúttal a labdarúgás külön kategóriáiban nem hirdetnek győztest, ami mögött az a filozófia húzódik meg, hogy a futballistáknak is az az igazi, a legnagyobb siker, ha az abszolút kategóriákban szerepelnek sikeresen. Az Év csapata elismerésre a férfi A-válogatott is esélyes lehet, miután Marco Rossi együttese óriási sikert elérve kijutott a nyári, részben hazai rendezéső Európa-bajnokságra. A Ferencváros pedig a BL-csoportkörbe jutott be 2020-ban.

A kategóriák:
az Év férfi sportolója
az Év női sportolója
az Év csapata (hagyományos sportágak)
az Év csapata (az egyéni sportágakban)
az Év edzője
MSÚSZ-életműdíj
az Év e-sportolója
az Év szabadidősport-eseménye
az Év fogyatékos sportolója
az Év sportpillanata


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS