Indul az OTP Bozsik Bajnokok

2018. január. 26., 13:41   |    

Indul az OTP Bozsik Bajnokok

Életre szóló élmény az ország legkülönlegesebb ifjú focistáinak: február végéig lehet jelentkezni az OTP Bozsik Bajnokok-programra. A Magyar Labdarúgó Szövetség és az OTP Bank szervezésében 2017-ben meghirdetett OTP Bozsik Bajnokok-program célja országszerte felkutatni a legkülönlegesebb és legkitartóbb futballpalántákat.

A szervezők idén is várják a fiatal focitehetségek jelentkezését a Magyar Labdarúgó Szövetség és OTP Bank közös kezdeményezésére, az OTP Bozsik Bajnokok-programra

A legkülönlegesebb fiatalokat keresik

A pedagógusok február 28-ig nevezhetik a www.bozsikbajnokok.hu oldalon azokat a 10-14 éves sportolóikat, akik még nem igazolt játékosok, de életük a foci – szorgalmukkal, kitartásukkal, teljesítményükkel, valamint közösségi aktivitásukkal kitűnnek társaik közül.

A nevezési szakaszt követően márciusban zajlik majd a kiválasztás az MLSZ szakmai irányításával és a csapatkapitányok aktív közreműködésével. 2017-hez hasonlóan idén is a hazai sportélet közismert személyiségei és sportolói a csapatkapitányok: Berkesi Judit, Király Gábor, Fenyvesi Evelin, Gera Zoltán, Nyilasi Tibor, Juhász Roland és Hajdú B. István.

A keleti csapat egyik kapitánya, Gera Zoltán már akcióba lépett és elindult felkutatni személyesen is a tehetségeket:

 
Kelet és Nyugat összecsap

18-18 kiválasztott gyerekből áll össze a nyugati és keleti csapat, akik április végén, a Telki Edzőközpontba szervezett kétnapos edzőtáborban mérhetik össze tudásukat, a tábort lezáró gálameccs során. A nagy összecsapáson nem csupán a fiatal focisták küzdenek meg, de a csapatkapitányok is részt vesznek a küzdelemben.

OTP Bank Bozsik-program

Az OTP Bank Bozsik-program 2016/2017-es tanévében minden korábbinál több fiatal futballozott az ország különböző régióiban. Összesen 230 körzetben rendeztek Bozsik-tornákat, ezeken 2950 intézmény 102.300 fiatalja rúgta a labdát. Először lépte át a program intézményi része a százezres határt, és az is kiemelendő, hogy 24.600 lány, valamint 30.500 óvodás is "bozsikos" focistának mondhatja magát.

Az OTP Bozsik Bajnokok program részleteiről bővebb információ a www.bozsikbajnokok.hu oldalon érhető el.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS