Futball. Élmény.

2021. május. 14., 13:45   |

Futball. Élmény.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a nyári Európa-bajnokság előtt kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy a labdarúgás semmi máshoz nem hasonlítható érzelmeket vált ki és egyedi élményekkel gazdagít.

Közterületeken és a digitális térben is látható lesz május közepétől a Magyar Labdarúgó Szövetség kampánya.

– A futball nagyon erős érzelmeket vált ki és olyan helyzeteket teremt, mint semmi más. Szeretnénk, ha a kampány által is tudatosodna minél több emberben, hogy valami különleges történik a következő napokban – fogalmazott Dinnyés Márton, az MLSZ kommunikációs osztályvezetője a Futball. Élmény. kampány kapcsán.

A megjelenített képek olyan jeleneteket idéznek fel, amelyek egy-egy futballélményhez kötődnek, ám messze túlmutatnak azok pillanatnyi jelentőségén. A gólöröm, a győzelem utáni ünneplés, az összetartozás mellett a bátorítás, a barátság és segítségnyújtás is fontos része a futballnak.

A kampányban megjelennek a magyar labdarúgás szereplői, női és férfi játékosok, utánpótláskorú gyerekek és rajtuk keresztül természetesen a szurkolók is.  A plakátokkal Budapesten és a nagyvárosok különböző pontjain, illetve internetes oldalakon találkozhatnak a szurkolók és a futball iránt még el nem kötelezettek.