Folyamatosan halad a regisztráció a megújult Szurkolói Klubba

2024. február. 27., 15:54   |    

Folyamatosan halad a regisztráció a megújult Szurkolói Klubba

Kedden délelőtt elindult a regisztrációs lehetőség az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába. Már az induláskor intenzív érdeklődés mutatkozott, amely a későbbiekben sem csillapodott. Ennek köszönhetően délután 2 óráig több mint 12 000 szurkoló sikeresen elvégezte a regisztrációt, közülük több mint 8000 fő a számos új szolgáltatást – köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést – biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett.

Noha a rendszer az indulás óta végig folyamatosan működik, az első órákban a rendszerbe történő beléptetéskor a gyorsan és sikeresen regisztrálók mellett kisebb számban voltak, akik várakozásra, esetleg hibaüzenet után újbóli belépésre kényszerültek, amiért az MLSZ az érintett szurkolók elnézését kéri.
 
A nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS