Ma délutánig lehet jegyeket igényelni az UEFA Szuperkupa-döntőre

2020. szeptember. 07., 16:38   |    

Ma délutánig lehet jegyeket igényelni az UEFA Szuperkupa-döntőre

A mai naptól az európai szövetség hivatalos oldalán lehet leadni a jegyvásárlási igényeket a szeptember 24-i (21.00) Bayern München-Sevilla UEFA Szuperkupa-döntőre, amelynek a Puskás Aréna ad otthont. Ha a jegyigénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik vásárolhatnak belépőket.

500 magyar mentődolgozó kap meghívást

A Szuperkupa-döntő szervezése kapcsán az MLSZ egyik legfontosabb célkitűzése, hogy minél több magyar lehessen ott a Puskás Arénában. Dr. Csányi Sándor és Aleksander Čeferin, az MLSZ illetve az UEFA elnöke közösen kezdeményezte, hogy az elmúlt időszakban önfeláldozó munkát végző magyar egészségügyi dolgozók számára különítsenek el legalább 500 belépőt a budapesti döntőre. A jegyeket az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) dolgozói kapták meg.

Az UEFA augusztus végén hivatalos döntést hozott arról, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Szuperkupa-döntőt, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának 30 százalékát lehet felhasználni a BL-győztes Bayern München és az EL-győztes Sevilla mérkőzésén.

Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló számára nyílik lehetőség arra, hogy élőben tekintse meg az világsztárokkal felálló csapatok találkozóját. A belépőket a mai naptól lehet igényelni, kizárólag az UEFA erre létrehozott felületén 30, 60 és 120 eurós jegyárak mellett.

Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető a https://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.html weboldalon. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).

Az UEFA tájékoztatója a jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekről a következő linken érhető el: https://support.tickets-scup.uefa.com/
A mozgáskorlátozott szurkolók is két jegyet igényelhetnek, minden mozgáskorlátozott jegy mellé egy darab ingyenes jegy jár egy kísérő számára (a kísérőjegy iránti igényt a regisztráció során kell jelezni).

A jegyvásárlásról és a mérkőzésen való részvétel feltételeiről a https://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.html oldalon érhető el tájékoztatás
.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS