Elbúcsúztatták Kardos Józsefet

2022. augusztus. 29., 15:38   |

Elbúcsúztatták Kardos Józsefet

Családtagjai, egykori játékostársai, tisztelői, barátai körében búcsúztatták el a Megyeri úti temetőben a 33-szoros válogatott Kardos Józsefet. A temetésen Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője felidézte, hogy Kardos József pályafutásának kezdetén ő maga is többször pályára lépett a későbbi válogatott védő ellen, aki kitartásának, szorgalmának és akaraterejének köszönhetően jutott el Nagybátonyról a magyar válogatottságig. A szövetség nevében Csiki Károly, korábbi versenyigazgató búcsúzott Kardos Józseftől, kiemelve, hogy a kiváló labdarúgó élete végéig szolgálta a magyar labdarúgást, az elmúlt években ellenőrként dolgozott az MLSZ kötelékében.

Nagy Antal, egykori játékostárs érzelmes hangú beszédben idézte fel a közös élményeket, kitérve élete utolsó periódusára, amikor már nagyon kevesen voltak a közelében, és magányosan, zárkózottan élte az életét. A temetésen az MLSZ részéről Berzi Sándor alelnök is részt vett.