El-döntő: májusban a figyelem a Puskás Arénára szegeződik

2022. október. 21., 10:42   |    

El-döntő: májusban a figyelem a Puskás Arénára szegeződik

Az UEFA háromnapos munkalátogatásán a szervezési és biztonsági kérdések mellett a szakemberek kiemelt figyelmet fordítottak a tévéközvetítés kérdéseire, és a városban zajló kísérőeseményekre.

A döntő nemzetközi tévéközvetítését az MTVA kizárólagos partnere, az Antenna Hungária biztosítja a jövő májusi eseményen. Bizonyos, hogy az Európa-bajnokságot is meghaladó számú kamera dolgozik majd a stadionban a találkozó alatt. A technikai részletek egyeztetésénél nagy előnyt jelentett a tavalyi Eb-mérkőzések rendezéséből származó tapasztalat, így az UEFA munkatársai elégedetten távoztak a Puskás Arénából.

Az európai szövetség szakemberei szponzorációs szempontból is felmérték a lehetőségeket, valamint a szurkolói szolgáltatásokért felelős csapat is a helyszínre látogatott. Ez utóbbi kapcsán azt is kiemelték, hogy a magyar-olasz mérkőzés tapasztalatai tökéletes alapot biztosítanak, ezért jövő májusra szeretnék átvenni az MLSZ-nél önkéntesek bevonásával megvalósított rendszert.

Szintén jelentős előrelépés történt a Budapesten zajló események előkészítésben. Az Eb-hez hasonlóan számos látványosság várja majd a magyar fővárosba érkezőket a találkozó előtt.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS