Bolgár szövetség: elrendelték a zárt kaput

2020. március. 09., 14:59   |    

Bolgár szövetség: elrendelték a zárt kaput

Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint, zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án. A visszavonásig hozott intézkedést azonban bármikor megváltoztathatja a bolgár illetékes minisztérium.

A Bolgár Egészségügyi Minisztérium vasárnapi rendeletének értelmében – más intézkedések mellett – meghatározatlan ideig minden sporteseményt zárt kapuk mögött kell megrendezni az országban. Ezen döntés hatálya alá esik a március 26-i Bulgária-Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés is. Az intézkedés visszavonásig érvényes, így a mérkőzés időpontjáig az illetékes minisztérium bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja azt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség folyamatosan egyeztet a Bolgár Labdarúgó-szövetséggel a kialakult helyzetről és változás esetén azonnal tájékoztatjuk a szurkolókat a fejleményekről.

A válogatott és stábja az eredeti terveknek megfelelően folytatja a felkészülés, az utazás, az ott tartózkodás és a mérkőzés előkészítését, szervezését.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS