Bérletek is válthatóak a hazai Eb-selejtező mérkőzésekre

2019. február. 07., 14:23   |    

Bérletek is válthatóak a hazai Eb-selejtező mérkőzésekre

Péntektől vásárolhatnak bérletet a Szurkolói Klub tagjai a hazai Eb-selejtező mérkőzésekre. Hétfőn mindenki számára megnyílik a lehetőség. A Horvátország elleni találkozóra február 15-én indul a jegyértékesítés.

A magyar válogatott március 21-én kezdi meg szereplését a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatában. Az első ellenfelünk Szlovákia lesz, a nagyszombati mérkőzésre minden jegy elkelt.

Három nappal később a Groupama Arénában lép pályára csapatunk Horvátország ellen. A találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest: elhelyezkedéstől függően 3 500-tól 15 000 forintig válthatók meg.

A horvátok elleni mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg 15 százalék kedvezménnyel, majd február 18-tól mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség.

A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy egy tranzakció keretében legfeljebb 4 jegyet/bérletet vásárolhat.

A jegyvásárláshoz a klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat, ezért felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy belépéskor mindenki rendelkezzen szurkolói kártyával vagy személyi azonosító okmánnyal.

A jegyátírást csak személyesen, legkésőbb 72 órával a meccsnap előtt lehet megtenni, az átírás adminisztrációs díj megfizetéséhez kötött, ami 1 500 Ft/átírás. Mozgáskorlátozott jegyeket az mlsz@tex.hu e-mail címen keresztül lehet igényelni.

Azok a szurkolók, akik minden hazai Eb-selejtező mérkőzésre ki szeretnének látogatni, bérletet is vásárolhatnak, így 20 százalékkal olcsóbban juthatnak be a négy mérkőzésre, mint ha egyenként vásárolnák meg a jegyeket. A bérletek az elhelyezkedésüktől függően már 11 200 forinttól kaphatóak.

Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg bérleteiket a négy hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től mindenki számára elérhető lesz a bérletvásárlás lehetősége.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS