Az MLSZ csatlakozott az ESSMA-közösséghez

2018. május. 16., 11:36   |    

Az MLSZ csatlakozott az ESSMA-közösséghez

A Magyar Labdarúgó Szövetség lett a stadionműködtetési és stadionbiztonsági kérdésekkel foglalkozó európai szövetség, az ESSMA (European Stadium & Safety Management Association) legújabb tagja.

Az 1996-ban alapított ESSMA tagjai a stadionfejlesztés és építés, stadionműködtetés, jegymenedzsment, fenntarthatóság, biztonság, szurkolói kiszolgálás és pályamenedzsment terén segítik egymás munkáját, osztják meg tapasztalataikat, és egyeztetnek a fejlődés lehetséges irányairól. Az MLSZ a szövetségbe való belépéssel részese lett egy olyan információmegosztási platformnak, amely lehetőséget ad a magyarországi kluboknak arra, hogy növeljék stadionjaik kihasználtságát, kereskedelmi bevételeit, és workshopok, kutatások, egyéni tanácsadások keretében fejleszthessék tudásukat az üzemeltetés, pályafenntartás, biztonság tematikájában.

- Nagy örömükre szolgál, hogy csatlakozhattunk az ESSMA-hoz. Európai példákon keresztül szerezhetünk új tudást, valamint megoszthatjuk saját tapasztalatainkat a közösséggel, hogy együtt találjuk meg a legjobb megoldásokat az előttünk álló kihívásokra - fogalmazott Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke.

- Örömmel tölt el bennünket, hogy az ESSMA legújabb tagjaként üdvözölhetjük a Magyar Labdarúgó Szövetséget közösségünkben. Nagyon várjuk az MLSZ-szel közös munkát, valamint azt, hogy megoszthassuk az ESSMA-tagokkal a magyarországi tapasztalatokat, és az ott megszerzett szaktudást - mondta John Beattie, az ESSMA elnöke.


Címkék:

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS