A magyarországi futball önkéntesei élménybeszámolói az ő világnapjukon

2020. december. 05., 08:49   |    

A magyarországi futball önkéntesei élménybeszámolói az ő világnapjukon

December 5. az önkéntesek világnapja! Ezzel kapcsolatban a különböző magyarországi futballeseményeken önkénteskedők idézték fel élményeiket.

– Sok focimeccsen vettem már részt, de önkéntesként segíteni egészen más élmény! A Puskás Aréna nyitómeccse életem egyik legjobb élménye! Libabőr a mai napig, amikor csak eszembe jut!

– Nem tartozom a fiatalabbak közé, de régi vágyam volt, hogy megismerjem a hasonló eseményeket a nem szurkolói oldalról. Izgatottan mentem az első interjúra. Nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam már akkor, bár senkit nem ismertem, mindenki nagyon nyitott volt és kedves.

– A csapattársaimmal nagyon jól kijöttünk, ez persze nagyban köszönhető a csapatvezetőnknek is. A legfelső szinten, a közönségtérben kaptunk feladatot. A nézőket kísértük a helyükre, nyújtottunk segítséget ügyes-bajos dolgaikban.

– A hangulat annyira elragadott, hogy azóta is keresem a lehetőségeket önkénteskedni.

– Rengeteg új nemzetközi barátságra tettem szert. Beleláthatunk különböző nagy események szervezésébe és olyan emberekkel találkozhatunk testközelből, akit előtte csak a tévében láthattunk.

Az Eb-önkéntesek jelentkezését még december közepéig várjuk a https://euro2020.mlsz.hu/onkentes honlapon keresztül, míg az U21-es Európa-bajnokságra egészen december 10-ig lehet előregisztrálni az u21onkentes@mlsz.hu e-mail címen keresztül, illetve a https://under21.mlsz.hu/onkentes-program oldalon lehet bővebben olvasni a lehetőségekről.


A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS