A játékos, aki mindent megnyert

2021. május. 21., 11:39   |    

A játékos, aki mindent megnyert
Fotó: dvsc.hu

Madar Csaba teljesítménye egyedülálló Magyarországon: a létező összes szinten bajnokságot megnyerte kimagaslóan sikeres pályafutása során. Az ötszörös válogatott középpályás szombaton a debreceni Nagyerdei Stadionban lép pályára egy különleges bajnoki mérkőzésen.e

Sokan talán úgy hiszik, hogy az MTK és a DVSC korábbi válogatott középpályása, Madar Csaba már évekkel ezelőtt felhagyott a versenyszerű labdarúgással, ám szó sincs erről: a 46 éves futballista a mai napig aktív, ráadásul folyamatosan bővíti trófeái számát. A Hajdú-Bihar megyei harmadosztályban szereplő Bestrong SC (Légy Erős SC) játékosaként már hetekkel ezelőtt megünnepelhette a bajnoki címet, csapata ugyanis veretlenül, behozhatatlan előnnyel vezeti a megye III-as tabellát, eddigi 18 meccséből 17-et nyert meg.

A csapat oszlopos tagjaként Madar Csaba is sokat hozzátett a sikerhez, és ez egyben azt is jelenti, hogy a korábbi ötszörös válogatott játékos gyűjteményéből immár egyetlen hazai bajnoki cím sem hiányzik.

Madar Csaba

· ötszörös magyar bajnok az NB I-ben (az MTK-val 1999-ben és 2003-ban, a DVSC-vel 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben)
· kétszeres NB II-es bajnok (a DVSC-vel 1993-ban, a Nyíregyházával 2007-ben)
· NB III-as- bajnok a Létavértes SC együttesével (2014)
· Hajdú-Bihar megye I-es bajnok a Debreceni EAC csapatával (2017)
· Hajdú-Bihar megye II-es bajnok a Debreceni EAC-Szertár Sportbolt színeiben (2012)
· Hajdú-Bihar Megye III-as bajnok Bestrong SC játékosaként (2021)

Ez összesen 11 bajnoki cím különböző osztályokban, amihez érdemes hozzászámolni két Magyar Kupa-győzelmét (az MTK-val 1998-ban és 2000-ben) és két Szuperkupa-diadalát (a DVSC-vel 2005-ben és 2006-ban) is. Madar Csaba emellett szerepelt az 1996-os atlantai olimpián, ahol két mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban, és mindkettőn gólt szerzett (Brazília és Japán ellen). 

A Légy Erős SC utolsó idénybeli hazai bajnoki mérkőzését különleges helyszínen, a debreceni Nagyerdei Stadionban játssza le (az ellenfél a legnagyobb rivális, a második helyezett Biharkeresztes lesz szombaton 17.00 órától), ez a speciális alkalom lehetőséget teremt arra, hogy méltó módon lehessen megünnepelni Madar Csaba egyedülálló teljesítményét.


Címkék:

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS