Bulgária-Magyarország a visszatérítés és a voucherek megtartása is lehetőség

2020. április. 01., 10:28   |    

Bulgária-Magyarország a visszatérítés és a voucherek megtartása is lehetőség

Azok a szurkolók, akik jegyre váltható vouchert vásároltak a Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a mérkőzés későbbi időpontjára.

Az eredetileg március 26-ra kitűzött Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőt a globális járványügyi helyzet miatt nem rendezték meg, és a találkozó pótlásának időpontja egyelőre kérdéses. Az a 2500 szurkoló, aki megvásárolta a jegyre átváltható voucherét, igényelheti a jegyár visszatérítését, vagy dönthet úgy, hogy megtartja a vouchert, amelyet a későbbiekben átválthat hivatalos jegyre. Minden vissza nem váltott voucher érvényes marad a találkozóra.

Amennyiben a mérkőzés elmarad vagy zárt kapuk mögött rendezik meg, azon szurkolók vouchereit is visszatérítjük, akik most ezt nem kérvényezték, illetve amennyiben valaki megtartja a vouchert, de az új meccsidőpont nem megfelelő számára, lehetőséget biztosítunk a későbbi visszatérítésre is.

Azoknak a jegyvásárlóknak, akik most visszatérítést kérnek, a mai naptól számítva 30 nap áll rendelkezésükre, hogy jelezzék igényüket az InterTicketnél. A visszaváltás menetéről ITT érhető el részletes tájékoztató.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS