MLSZ.hu: új külső és gazdagabb belső

2017. december. 04., 08:00   |    

MLSZ.hu: új külső és gazdagabb belső

A Magyar Labdarúgó Szövetség megújította központi weboldalát, amely december 4-től, hétfőtől elérhető az mlsz.hu olvasói számára.

Az új, bővített tartalommal és megújult designnal megjelenő weboldal legnagyobb újítása, hogy a főoldalon nemcsak a szövetség híreit, hanem a legfontosabb válogatott és bajnoki eredményeket, valamint az OTP Bank Liga videó összefoglalóit is megtalálják az érdeklődők. Egy játékos adataira kattintva mostantól annak például minden bajnoki gólja könnyedén megtekinthető. Az új fejléc pedig összekapcsolja az MLSZ által használt rendszereket, így egyetlen kattintással elérhető a szövetség minden tartalma. A fejlesztés egyelőre a központi oldalt érinti, de a későbbiekben az összes rendszer, így a jegyértékesítés vagy a webshop is az új oldal arculatához igazodik majd. 

A formai megújulás a tartalmi kínálat szélesedését is jelenti: egyrészt a válogatottak oldalain a férfi A-válogatott mellett a női, a futsal és az utánpótlás válogatottakról is megtalálják a legfontosabb információkat. Másrészt az adatok szerelmesei az MLSZ Adatbank új nyitólapján szakmai statisztikákat és érdekességeket is böngészhetnek. A jegyvásárlás oldalai és a videóösszefoglalók is elérhetőek lesznek az új adatbank felületen. A rendszerben lévő adatok feldolgozása folyamatos, így további lekérdezésekkel bővül a tartalom a későbbiekben. Természetesen az adatbank megszokott felülete és keresője is elérhető lesz az oldalon.


Az új honlap, és minden hozzátartozó aloldal reszponzív, tehát mobilkészüléken és tableten is könnyen és kényelmes kezelhető. 


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS